juni 2014

Macarons

Jeg bruker ene oppskriften til macroner i Fra Manuela sin bakebok.Du trenger: 35 g sukker 120 g eggehviter, romtemperert 150 g sukker, til sukkerlaken 1/2 dl vann, til sukkerlaken 150 g mandel...

Nitrox kurs og 40 meter

Dykk nr: 96 og 97Dato: 08.06.2014Sted: Hoplandsjøen Austrheim.Max dybde: 30m og 37,4mTid: 39min og 31 minComputerdykk.Dykkere: Søster Ann-Helen, Far Steinar, Bror Ole, instruktør Johnny, divemaster...

Samme vekt

Man kan bli veldig missvist av vekten. Man møter gjerne noen og tenker at hun/han er lettere eller tyngre enn en selv. Men det er nødvendigvis ikke rett. Bare se på dette bildet, mangen forskjellig...
Silje

Silje

27, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits