Pulled kylling

Fire kyllingfileer marineres med de krydderne du ønsker. Helst la de ligge over natten i marinaden.

Stek de så lett på begge sider, og ligg de over i en ildfast form.

Oppi formen tar du også:

1 1/2 dl kyllingbuljong

2 sjarlottløk finhakket

2 fedd hvitløk finhakket

1 chilli finhakket

Stek så i 1 1/2 - 2 timer på 130 grader med aluminiumsfolie over.

Ta formen ut og dra den møre kyllingen i fra hverandre og bland den godt nedi sausen. La den avkjøle i sausen og da er den klar til å brukes til det du ønsker.

2 kommentarer

Navn

14.09.2015 kl.22:06

Inspirerende blogg du har! Flink er du! Ønsker deg en god kveld:)

Nina Bakke

15.09.2015 kl.07:04

Nam :)

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

28, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits