Kanelkake



Ingridienser

250 g smør

1 liter kefir

700 g sukker

4 ts natron

9 ts kanel

800 g hvetemel

Pynt:

sukker

kanel


Slik gjør du:

Smelt og avkjøl smøret. Ha kefir, natron, kanel og sukker i en stor bakebolle. Rør godt sammen. Bland i avkjølt smør. Tilsett melet til slutt og rør til jevn deig (bruk stålvisp til å fjerne eventuelle klumper).

Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Dryss over rikelig med kanel og sukker. Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 35 min. Avkjøl kaken i langpannen.

Del så kaken opp i ønskelige stykker. Kaken kan fint fryses.



 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

27, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits