Jordbær OsteFromasj Kake

Du trenger: 

Bunn:
8 digestive kjeks 
2 dl kokosmasse
100 g smør

Fyll:
225g frossene jordbær
2 ss limesaft
200g naturell kremost
2 dl gresk mat yoghurt
2 dl melis
1 ts vaniljesukker
5 gelantinplater
2dl kremfløte

Topping:
225 g frossne jordbær
1 ss limesaft
1 ss meis
1 gelantin plate

Slik gjør du:

1: Smuldr kjeksene, bland de med kokos og smeltet smør. Trykk flat i en 24 cm rund springform som er bakepapir i bunn på.

- ligg 5 gelantinplater i bløt
-ligg 1 gelantinplate i bløt

2. Tin jordbær og kjør de glatt med limesaft.
3. Bland sammen kremost, yoghurt, melis og vaniljesukker, dette blandes så med jordbærmassen.
4. Varm så opp ca 2 dl av massen, og rør ut 5 gelantinplater i den, så blandes dette tilbake i den andre massen.
5. stivpisk kremfløten og bland det inn i ostemassen.  og hell alt over i springformen.

6. Kjør sammen jordbær, melis og lime til en fin masse, ta ca 1/3-1/2 av massen og varm opp, og bland inn 1 plate gelantin.
Dette tar du over ostemassen og blander inn med enden på en skje e.l for å få mønster.
7. Resten av jordbærsausen kan du servere i en skål ved siden av kaken.

Sitt kaken i frysen i ca 3 timer. Taes ut litt før servering og settes på ett kakefat.





 

Én kommentar

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.14:11

Mmm! Kult :D

Kamilla Haaland

12.09.2014 kl.16:25

så rågod ut!

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

27, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits