Gulrotkake

Du trenger: 

Kake

4 Egg
2 1/2 dl sukker
3 1/2 dl mel
4ts kanel
2 ts natron
1/2 ts kardemomme
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker eller vaniljepulver
1 dl olje
4 dl finrevet gulrot

Topping: 

50 g ekte smør
500 g melis
200 g kremost naturell
en dæsj kremfløte
1ts vaniljesukker

1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis
2. Bland alt det tørre. 
3 Bland vekselsvis det tørre og oljen i eggedosisen.
4 Vend inn forsikig gulrøttene.
5. Fordel i en rund springform som du har bakepapir i bunn, og stek i ca 30 min 175 grader.
6. Avkjøl på rist

Bland alle ingridiensene i toppingen til en myk og fin masse (lurt om smørre er romtemperert ) bre over den helt avkjølte kaken, og bruk gaffel til å lage mønster.






 

Ingen kommentarer

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.13:48

Ser fantastisk ut :D!

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

27, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits