Trening.

I dag spurte min vennine meg om vi ikke skulle gå på spinning, og jeg klarte ikke å si ja... Vet DU hvorfor, fordi jeg for første gang på kjempe lenge uvell i min egen kropp. Jeg føler jeg er blitt så feit at jeg ikke vil vise meg i en spinningsal. Jeg har lagt på meg så og si alle kiloene jeg har tatt av og alt bare henger og slenger. Og selv om jeg er klar over det så klarer jeg ikke å slutte. Jeg fortsetter å spise usundt og ikke trene, selv om jeg vet hvordan det egentlig skal gjøres for å snu det.

Heldigvis for meg så skjønte min vennine meg og spurte om vi ikke bare skulle gå på fjelltur i stedet. Og det ble jeg med på, en skikkelig herlig følelse, er så og si 3 uker siden sist jeg var i skikkelig aktivitet, og dette var nydelig.

Pulsklokkeverdier fra turen:
Tid: 01:52:43
Kcal: 1205   29% fett
Gj puls: 141
Max puls: 173

Maya på toppen av Håøy.
(Hun er kjempe flink å ta vare på seg selv, kanon flink å gå tur nå som hun er gravid.)Har du noen gang ikke ville gått på trening pg av utseende ditt????

10 kommentarer

kaii2

15.okt.2011 kl.19:04

Alle kan gå på ein smell. Da gjelder berre å komme seg inn i rytmen igjen. Da vil alltid gå opp og ned. No gjelder da berre for deg å komme seg inn i rytmen og prøve å komme i aktivitet. Da er kjedelig når ein mister motivasjonen men du får berre prøve å finne den igjen. Du har vert flink før derfor har eg truen på deg at du kan være flink også no :)
Lykke til og dette klarer du :)

Rebecka - bloggen om alt

15.okt.2011 kl.20:13

ja, har ikke vært på trening nå på 3-4 uker uker jeg heller. tørr ikke, er redd for at folk skal stirre eller se på meg.. jeg vet ikke hva de vil tenke. Ubehagelig å trene når det er andre folk rundt meg. Tørr også såvidt å ta bussen alene lenger.. Kjipe greier det her! Har lenge prøvd å dratt meg selv på trening, men d går ikke. Også sliter med at jeg alltid er trøtt og sliten!

Spisemonsteret

15.okt.2011 kl.21:56

flere ganger

Linda

15.okt.2011 kl.22:06

Jeg prøver helst å trene på mårran når det er ingen der pga det :P

Håper det bli bedre etter hvert.. Er bare å komme seg over dørstokken igjen!

Lone

15.okt.2011 kl.22:22

Herlig å ha sånne venner:)

lovelyliller.com -

16.okt.2011 kl.18:33

ja det har jeg. jeg tåler jo ikke mange matvarer og noen ganger når jeg har spist ting jeg ikke tåler får jeg super gravidmage(luft osv). da drar jeg ikke på gymmet nei!

gorehead

16.okt.2011 kl.18:53

trist at du føler det slik, men da er det bare å hive seg rundt!=) Har hatt en slik periode en god stund selv, men har endelig skjønt at jeg bare må om det skal bli bedre!=)

healthy diane

18.okt.2011 kl.21:11

Jeg har ikke turt å dra på gymmet på grunn av kroppen min. Jeg tror faktiskt ikke jeg satte føttene mine innenfor treningssenteret før jeg hadde gått ned nesten ti kilo - noe som jo er helt forvridd. Vi må slutte å føle oss for tykke til å trene, og unngå å gå på treningssenteret fordi vi føler at alle glor og ler av oss. For det første verken glor jeg eller ler av andre på treningssenteret selv - uansett størrelse. Tvert imot, jeg syntes det er tøft gjort av overvektige som tar kontroll over livet sitt, eller for eksempel avdankede anoreksiaoffere som kommer for å trene opp kroppen sin til å bli sunn og frisk igjen. Vi går jo på treningssenteret for å forbedre noe - enten det er kondisjonen, styrken, midjemålet eller litt av alt - treningssenteret er ikke noe man går på når man er ferdig trent, tvert imot ;) Utfordre deg selv til å komme deg på treningsstudioet - har man kommet over den første kneika går det som regel som det suser etterpå - og husk, desto fortere du kommer deg på treningsstudio, desto fortere vil du føle deg bedre med deg selv!! :)

Katrine Helen

21.okt.2011 kl.11:17

Skulle ønske jeg hadde en sånn venninne som dro meg med og. Ja har det sånn jeg også. Går på det døgnåpne i åsane, og da trener jeg bare etter jeg har jobbet senvakt, for da er det nesten ingen der. Da kan jeg trene uten å føle at alle ser på meg. Er også redd for at folk skal kjenne meg igjen og se at jeg har lagt på meg nesten alt jeg tok av i vår.

Håper både jeg og deg klarer å hive oss på slankingen igjen så vi kan føle oss bedre med oss selv. Lykke til :)

Lene

03.nov.2011 kl.00:37

Funka det ab duor beltet du kjøpte i fjor ?

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

24, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits