Hvor mye karbs?

Føler dagen i dag har vært bra, fått spist rett og gått litt tur i ulent terreng..:D


Kyllingfillet med grønnsaker
dsc00533


Bilde i fra toppen på håøy.
dsc00531


Så er egnetlig spm mitt.
Noen som vet hvor mye karbs man bør spise for å ha maks nedgang, og samtidig ikke gå inn i ketose.
Om det finnes noen sider der man kan skrive inn hva man spiser og den regner ut mengden karbs og evnt hvor mye kcal.??
Noen som har noe peiling?? Vil så gjerne få til å prøve å gå ned i vekt på den måten, luss trening, men vet liksom ikke hva som er for mye og for lite.


6 kommentarer

Beate

11.aug.2009 kl.22:44

hvorfor vil du ikke i ketose? Jeg anbefaler deg å gå inn på nettsiden http://www.lavkarbo.no/, der kan du registrere deg, lese masse info osv. Jeg anbefaler også disse nettsidene om lavkarbo:http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.169098http://www.marksdailyapple.com/http://lenabeatrice.net/Det finnes også mange ulike bøker om emnet lavkarbo, her er det bare å låne på biblioteket og se hva du synes høres best ut for deg.Hvis du ønsker å spise lavkarbo, så er det samtidig viktig å få i seg nok fett. Kanskje litt saus til kyllingfileten, eller litt rømme? Ønsker deg lykke til videre :) Klem
Tror vektklubb.no har noe sånt, men det koster jo da. Var medlem der før, fikk ingenting ut av det.Men der et det hvertfall sånn som foreslår måltider for mest mulig vektnedgang.

Annelene

12.aug.2009 kl.02:47

Eg veit dessverre ikkje! Men sjekk ut www.bedreviteren.blogg.no (om du ikkje allereie har sett den då!) Ufatteleg bra blogg om kosthold, trening osv. :)

Annelene

12.aug.2009 kl.13:40

Ja, det er sant, men er ein fin blogg å lese til inspirasjon og slikt :)

Silje

12.aug.2009 kl.15:31

SV: Beate, jeg vil ikke inn i ketose fordi jeg skal inn i ketose i oktober, og det er ikke anbefalt å gå inn i det mer en 1 gang per år...Derfor vil jeg vente til da, men prøve å spise lav karb mat nå...=)

Janne-Kristin

07.sep.2009 kl.00:03

Hei hei

Ketosen ligger jo på 15 gram, og Atkins på 40. Kanskje en mellomting? ;) Og kanskje du kunne kjøpt stix for å sjekke at du ikke er i ketose som du kan bruke når du skal i ketose?

Forvirrende, men kanskje hjelpsomt? ;)

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

24, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits