Manglende motivasjon. =(

Huff, er veldig lite motivert til å trene, spise rett og alt...:S Jeg føler meg kjempe ekkel, jeg får ikke trent, kjenner hvordan musklene forfaller, og klarer da ikke å konsentrere meg om kostholdet mitt heller. Dette har virkelig blitt en dritt uke, jeg satser på at jeg skal klare å komme på spor igjen, men ser ikke helt når ryggen ikke bedrer seg, og jeg aner ikke hva styrke jeg kan trene når den er i ustand.... :S


ekkelt

5 kommentarer

Mariann

07.aug.2009 kl.12:55

Trening er alfa og omega for å klare å spise riktig! God bedring, håper det ordner seg! Kan du ikke gå noen ekstra turer feks? :)

KRISTINA89

07.aug.2009 kl.16:14

du kan jo trene biceps, triceps og skuldre hvertfall :) stå på, du greier dette :D

Prunella

07.aug.2009 kl.17:50

Kjenner meg igjen der ja..

Nems

07.aug.2009 kl.21:04

Huff, det er kjipt når livet skal motarbeide en sånn. Alt går fint og man er kjempemotivert, og plutselig skal et eller anna dritt skje.Men! Du klarer detta, selv om ryggen er vanskelig må du jo bare gjøre det beste ut av det da. Kansje du kan trene armer og skuldre som Kristina forslå? Ellers er vel svømming en treningsform som er veldig mild for kroppen, og det er gøy jo!*Klem* Stå på du, husk at det bedrer seg, ikke gi opp!

Kjekkasen Lasse ( . )( . )

11.aug.2009 kl.09:53

Heisann :)Du står på vennelista mi her inne, og jeg har en liten greie på gang som du som venn må bli med på. Gå inn på siden min, og les det som står under: Hva synes de på vennelista mi?

Skriv en ny kommentar

Silje

Silje

24, Bergen

Kommer til å skrive om oppturer og nedturer til mitt mål. Og ellers det som måtte falle meg inn.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits